Photobucket Photobucket


Tuesday, 2 October 2012

BUTTER CAKE (WITH SAUCE)

BUTTER CAKE (WITH SAUCE) 

KANDUNGAN
BAHAN A 
BAHAN B
BAHAN C (GLAZE/SAUCE)
BAHAN SAMPINGAN: 
BUTTER,TELUR (GRED B), BUTTERMILK(1 CAWAN FRESH MILK/ YOGURT DIPERAH 1/2 BIJI JUS LEMON)
** 1 CAWAN = 250 ML
CARA PENYEDIAAN:
HANYA IKUTI ARAHAN PADA LABEL
KAEDAH MEMASAK:
BOLEH DIBAKAR/DIKUKUS 
HASILNYA:
|
|
|
BUTTER CAKE SEBELUM DIBAKAR/DIKUKUS

ALTERNATIF: TABUR CHEDAAR CHEESE YANG DIPARUT 
SEBELUM DIBAKAR UNTUK KEK YANG LEBIH GARING DAN HARUM

 BUTTER CAKE SELEPAS DIBAKAR
  
GLAZE YANG SEDIA UNTUK DISAPU PADA KEK

BUTTER CAKE SESUAI UNTUK HIDANGAN MINUM PETANG


SEBARANG PERTANYAAN/ ORDER: 
SMS: 012 2863463 (SHAH) / EMAIL: qasehsuci.collection@yahoo.com.my


HAPPY BAKING!!!




No comments:

Post a Comment