Photobucket Photobucket


Wednesday, 3 October 2012

RED VELVET CAKE

RED VELVET CAKE

(CREAM CHEESE FROSTING TIDAK DISERTAKAN:  ANTARA BAHAN2 ASAS CREAM CHEESE FROSTING ADALAH SEPERTI BERIKUT - CREAM CHEESE, BUTTER, GULA ICING DAN PERAHAN JUS LEMON/SUNQUICK)

KANDUNGAN PRE-MIX
 BAHAN A 
BAHAN B
BAHAN C
BAHAN SAMPINGAN: 
BUTTER (JENAMA SCS/ANCHOR),TELUR (GRED B), BUTTERMILK(1 CAWAN FRESH MILK/ YOGURT DIPERAH 1/2 BIJI JUS LEMON)
** 1 CAWAN = 250 ML
CARA PENYEDIAAN:
HANYA IKUTI ARAHAN PADA LABEL
KAEDAH MEMASAK:
DIBAKAR
HASILNYA:
|
|
|
RED VELVET SEBELUM DIBAKAR
RED VELVET SELEPAS DIBAKAR
RED VELVET SETELAH DISAPU DENGAN CREAM CHEESE FROSTING
CONTOH BUTTERMILK YG SEDIA DIGUNA

SEBARANG PERTANYAAN/ ORDER: 
SMS: 012 2863463 (SHAH) / EMAIL: qasehsuci.collection@yahoo.com.my

HAPPY BAKING!!!




No comments:

Post a Comment