Photobucket Photobucket


Thursday 4 October 2012

CHOC MOIST MIX

CHOC MOIST MIX (500 GRAM)

Choc Moist Mix

Choc Moist Set (with Choc Topping and Choc Rice)

KANDUNGAN:
BAHAN A
BAHAN SAMPINGAN: 
AIR, MINYAK JAGUNG, TELUR
CARA PENYEDIAAN:
1. PUTAR CHOC MOIST MIX,TELUR DAN AIR DENGAN KELAJUAN MINIMUM SELAMA 1 MINIT
2. KEMUDIAN PUTAR LAGI DENGAN KELAJUAN MAKSIMUM SELAMA 4 MINIT
3. MASUKKAN MINYAK DAN PUTAR DENGAN KELAJUAN MINIMA SELAMA 1 MINIT
4. TUANGKAN ADUNAN KE DALAM ACUAN
5. BAKAR DENGAN SUHU 180 C @ KUKUS SELAMA 45 MINIT HINGGA 1 JAM @ SEHINGGA MASAK
KAEDAH MEMASAK:
DIBAKAR/DIKUKUS
|
|
|
Kek kegemaran tak kira usia...yummy!!!

 Sangat moist dan sangat2 sedap...rugi kalau tak cuba!

SEBARANG PERTANYAAN/ ORDER: 
SMS: 012 2863463 (SHAH) / EMAIL: qasehsuci.collection@yahoo.com.my
 

No comments:

Post a Comment